Wallabook Lacetània

Iniciem l’intercanvi de llibres a través del nostre portal de l’AMPA.

L’Objectiu és que els alumnes que han finalitzat Batxillerat o Cicles formatius puguin vendre els llibres als que iniciaran aquests cursos. Per això s’ha establert un preu fix per llibre de text a 10€ i els de lectura a 5€. La resta de cursos també podeu ofertar els llibres de lectura a 5€.

Cada estudiant que vulgui ofertar el seus llibres ho pot fer entrant a la pestanya de Wallabook lacetania i afegir un comentari, aquest ha de portar la següent informació:

NOM (o nickname)

Telèfon de contacte

Relació de Llibres que oferta amb el seu ISBN corresponent

 

L’AMPA revisarà el contingut del web per tal que no hi hagin comentaris ofensius o d’altres temàtiques que seran eliminats automàticament.

D’una banda per tal que els anuncis siguin vigents trimestralment es farà neteja de tots els anuncis per tant a qui li interessi seguir tenint penjat l’oferta l’haurà d’entrar novament. Per altra banda si voleu retirar l’anunci un cop venuts els llibres podeu enviar un missatge a comunicacio-ampalacetania@googlegroups.com.

Esperem que aquest espai serveixi per conscienciar als alumnes de la importància tant de conservar els llibres en bon estat com del seu valor econòmic.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: